Avantajele 3Media

Icon: check Muncim pentru ca dumneavoastră să reuşiţi. Succesul dumneavoastră constituie imaginea noastră.
Icon: check Implicare directă a agenţiei pentru a se asigura creativitate şi strategie.
Icon: check O gamă largă de servicii de comunicare. Nu doar reclamă. Cercetăm problema, găsim soluţia, implementăm programul şi măsurăm rezultatele obţinute.
Icon: check Experienţă de peste 20 ani în domeniu.
Icon: check Profesionalism şi dinamism.

Google Adwords

Dacă vă doriţi unul din cele mai eficiente şi mai măsurabile servicii de publicitate pe internet, trebuie să luaţi în considerare Google Adwords – serviciul de publicitate contextuală dezvoltat de Google.

Cum funcţionează Google Adwords?

În momentul în care cineva caută ceva pe Google, o face folosind cuvinte-cheie; în funcţie de acestea, Google îi va afişa două tipuri de rezultate: “organice”-obişnuite/gratuite şi  anunţuri-plătite (marcate cu galben în exemplul de mai sus) – pe care le vede primele (sus), în dreapta şi/sau jos, în jurul celor gratuite. Anunţurile sunt afişate pe prima pagină Google în funcţie de cuvintele-cheie şi de “talentul” celui care administrează campania Adwords. Foarte important este că veţi plăti doar atunci când cineva dă click pe anunţ şi implicit ajunge la site-ul sau la magazinul dumneavostră on-line. Astfel, veţi plăti în funcţie de rezultate!

Nicio agenţie, marketer sau canal media nu poate garanta succesul afacerii dumneavoastră sau un anumit nivel de vânzări, pentru că acestea ţin de foarte multe variabile, de la starea de spirit a potenţialului client până la felul cum este gândită procedura de vânzare de pe site-ul dumneavoastră. Noi vom aduce cât se poate de mulţi clienţi potenţiali (interesaţi de ceea ce vindeţi sau faceţi) în magazinul online sau în site-ul afacerii dumneavoastră. Nu vă garantăm că toţi aceşti potenţiali vor cumpăra dar colaborând cu noi vă veţi asigura un procent ridicat al conversiei Rezultatelor (click-urilor) în Vânzări. Prin tehnici, metode specifice, experienţă şi … talent, vom face ca investiţia dumneavoastră să aibă cel mai bun randament.

Uzual, percepem o taxă de implementare (set-up) şi mentenanţă de  5-30% din valoarea bugetului alocat campaniei:
– 60-200 euro: 30%
– 201-1000 euro: 20%
– 1001-3000 euro: 15%
– 3001-5000 euro: 10%
– >10000 euro: 5%
sume nete, fără TVA 20%

Teoretic, orice om cu ceva cunoştinţe IT şi limbă engleză îşi poate concepe şi administra o campanie Adwords, aşa cum orice om care are un pieptene şi un foarfece se poate tunde singur. Însă în lipsa unei calificări, rezultatele pot fi catastrofale!

Vreţi să testaţi beneficiile Adwords şi abilităţile noastre? Vreţi să fiţi pe prima pagină Google? Contactaţi-ne acum şi, după o discuţie de “calificare” (pentru anumite activităţi/servicii/produse este posibil ca adwords să nu fie o soluţie eficientă de promovare), vom iniţia o primă campanie Adwords cu costuri 0* de consultanţă pentru dumneavoastră, cu rezultate imediate şi măsurabile!
*Tot bugetul alocat campaniei va fi utilizat pentru afişarea anunţurilor. Promoţia este valabilă pentru o campanie/buget de maximum 200 euro. Din motive de eficienţă, nu putem onora comenzi cu bugete mai mici de 60 euro.

 

 

Categories

Despre noi

Agenţie de publicitate full-service, oferim clienţilor noştri un pachet complet de servicii şi produse publicitare.

Inovăm şi introducem permanent proiecte din sfera marketingului şi a comunicării, în toată România!

GALATI | BRAILA | BRASOV

Rămâneţi în contact cu noi