Avantajele 3Media

Icon: check Muncim pentru ca dumneavoastră să reuşiţi. Succesul dumneavoastră constituie imaginea noastră.
Icon: check Implicare directă a agenţiei pentru a se asigura creativitate şi strategie.
Icon: check O gamă largă de servicii de comunicare. Nu doar reclamă. Cercetăm problema, găsim soluţia, implementăm programul şi măsurăm rezultatele obţinute.
Icon: check Experienţă de peste 20 ani în domeniu.
Icon: check Profesionalism şi dinamism.

CREAŢIE

Producție radio
Unul din cele mai importante mijloace de a vă face auzit mesajul tare și clar este radioul. Cel mai bun argument este multitudinea de melodii care pot fi asociate cu un produs, reținute și ulterior, fredonate. Indiferent că este un spot de reclamă, o conversație în direct cu o personalitate sau o prezentare făcută de crainic, radioul este un mod eficient de a ajunge la publicul larg.

Noi nu facem clipuri radio ci reclame pentru radio, respectând regulile pentru acest mediu. Vă împărtășim una dintre ele: nu spuneți numere de telefon într-un spot radio decât dacă sunt scurte – forme speciale de genul 945 – oricât de tentant ar fi ceea ce promovaţi şi oricât de interesat ar fi ascultătorul, nimeni nu stă să scrie un număr de telefon auzit într-o reclamă radio; cel mult poate reţine un număr scurt pe care să îl noteze ulterior într-o agendă.

Producție video/TV
Televiziunea este mijlocul de informare cu cea mai largă audiență, având impactul cel mai puternic, comunicarea prin imagini dublate de cuvinte fiind cea mai puternică metodă de influențare a publicului.
Ne folosim experiența și viziunea pentru a da viață produselor. Fiecare detaliu contează, motiv pentru care ținem cont și de cea mai mică rază de lumină pentru a pune în valoare produsul și mesajul transmis.

TV-ul este, încă, cel mai eficient mediu de reclamă. Nu suntem însă de acord cu ceea ce se întâmplă la televiziunile locale: clipuri publicitare realizate sub formă de teleshopping – un slideshow cu fotografii statice ale produselor sau magazinului prezentat. Dacă reclama TV locală este ieftină, profitați de asta pentru a vă face un clip bun, nu vă bateți joc de imaginea dumneavoastră!

Dezvoltare de pagini web
Un număr tot mai mare de companii au început să fie prezente pe web. Agenția noastră oferă un design de calitate și o utilizare eficientă a spațiilor pentru a atrage atenția asupra prezenței dumneavoastră online. Dispunem de cele mai noi softuri pentru design web şi de specialiști pentru creearea, promovarea și întreținerea site-urilor.

Creație grafică
Machete pentru publicitate în presă și stradal (outdoor), afișe, pliante, cataloage, realizate pe echipamente performante (PC/Apple) și softuri specializate.

Indiferent de tipul creației publicitare respectăm întotdeauna principiile și pașii realizării unei reclame eficiente:
1. Stabilirea obiectivului principal

  • Înainte de a pune pe hârtie o imagine sau un text, trebuie înțeles care sunt obiectivele:
  • Se vinde imaginea unei companii sau un produs/serviciu specific?
  • Produsul în cauză este unul nou pe piață sau cunoscut?
  • Este un bun de consum sau o investiție pe termen lung?
  • Se încearcă provocarea potențialului client să acționeze imediat? (De exemplu: Primii 500 de clienți primesc gratuit un obiect de bucătărie). Sau se întărește imaginea produsului în mintea consumatorului?

2. Vânzarea – Se vând avantajele produsului sau serviciului

  • Ce va face produsul dumneavoastră și/sau cum le va îmbunătăți viața?
  • Care sunt avantajele produsului dumneavoastră față de produsele concurente?

3. Crearea reclamei – Se creează reclama în maniera simplă și ușor de înțeles.
4. Evaluarea efectelor reclamei

 

Despre noi

Agenţie de publicitate full-service, oferim clienţilor noştri un pachet complet de servicii şi produse publicitare.

Inovăm şi introducem permanent proiecte din sfera marketingului şi a comunicării, în toată România!

GALATI | BRAILA | BRASOV

Rămâneţi în contact cu noi