Avantajele 3Media

Icon: check Muncim pentru ca dumneavoastră să reuşiţi. Succesul dumneavoastră constituie imaginea noastră.
Icon: check Implicare directă a agenţiei pentru a se asigura creativitate şi strategie.
Icon: check O gamă largă de servicii de comunicare. Nu doar reclamă. Cercetăm problema, găsim soluţia, implementăm programul şi măsurăm rezultatele obţinute.
Icon: check Experienţă de peste 20 ani în domeniu.
Icon: check Profesionalism şi dinamism.

Minicards

Mod revoluţionar de afişare, lansat în Amsterdam în anul 1998, MINICARDS este o soluţie practică şi eficientă de promovare, prezentă în peste 40 de ţări și 400 de oraşe din toată lumea!

Cu o experienţă de peste 20 ani în dezvoltare de proiecte media, agenţia de publicitate 3 Media a fost selectată pentru a dezvolta şi administra  reţeaua Minicards în judeţele Galaţi şi Brăila, Braşov. În curând, şi în zona Valea Prahovei.

Ce sunt minicardurile?

Suporturi imprimate full-color, faţă-verso, de dimensiunea unui card bancar (85x55mm), cu caracter informativ, adresate turiştilor, călătorilor de afaceri şi persoanelor active dintr-un oraş, conţin toate informaţiile necesare pentru ca noul client să afle mai multe despre firma/afacerea dumneavoastră şi să o localizeze mai uşor cu ajutorul mini-hărţii rutiere de pe verso. Spre deosebire de modalităţile de promovare asemănătoare, aceste caracteristici fac ca minicardul sa fie păstrat şi folosit. Este un mod de promovare a carui eficienţă a fost şi este uşor de testat, este…altceva!

Conceptul Minicards are la bază necesitatea/utilitatea ca business-urile de succes dintr-un oraş să aibă propria “carte de vizită”, afişată în punctele-cheie ale oraşului respectiv. Oamenii întâlnesc display-urile Minicards, le vizualizează, aleg, iau şi păstrează minicardurile care le satisfac o nevoie, imediată sau viitoare…

Mediu selectat, public de calitate

Standurile Minicards nu sunt amplasate oriunde şi oricum, ci în locuri cu trafic intens (centre comerciale, mall-uri, aeroporturi etc.) sau cu public captiv (centre medicale, de înfrumuseţare,restaurante, cafenele, cluburi, hoteluri etc.). Tot timpul avem în vedere să instalăm display-urile Minicards în acele locuri prin care putem atinge un public de calitate medie şi peste medie – persoane active interesate de ceea ce se întâmplă în oraşul lor sau în zona pe care o vizitează!

AVANTAJE:

  • Ușor de folosit, mereu la îndemână: Auzim o reclamă la radio, o vedem la TV sau într-o revistă, dar nu putem păstra tot timpul informaţiile prezentate de aceasta. Cu Minicards lucrurile se simplifică semnificativ: oamenii vizualizează standurile amplasate în punctele-cheie ale oraşului, aleg minicardul care prezintă ceva interesant pentru ei şi îl păstrează foarte uşor în portofel, geantă sau buzunar, pentru a avea la îndemână toate informaţiile referitoare la afacerea/serviciul/produsul prezentat!
  • Eficiente: Peste 67% din cei care au văzut un stand Minicards au luat cel puţin un minicards şi mai mult de 81% dintre aceștia s-au interesat telefonic, pe web sau direct, de serviciile/produsele descrise de acesta.
  • Calitate excelentă: Peste tot în lume, sistemul Minicards respectă standarde stricte de calitate, atât pentru standuri cât şi pentru minicarduri. Indiferent că sunt afişate la Amsterdam, New York, Bruxelles, Tokio sau Galați, minicardurile sunt tipărite pe același carton de calitate și în aceleași condiții excelente ale tiparului.
  • Pachet complet: Minicards vă oferă un pachet complet – concepţie grafică, tipar, distribuţie, afişare şi împrospătare periodică a minicardurilor din întreaga reţea contractată!
  • Feed-back: Dacă pe minicard promovaţi şi o gratuitate/bonificaţie/ofertă specială valabilă la prezentarea lui în magazinul/locaţia dvs., puteţi urmări foarte uşor efectul promovării prin sistemul Minicards!
  • Prezență on-line: Pe lângă afişarea fizică a minicardurilor în reţeaua Minicards contractată, grafica minicardului și datele de contact ale afacerii dvs. vor fi prezentate şi pe site-ul global al reţelei, www.minicards.com, la secţiunea corespunzătoare.
  • Smartphones Apps: Pe lângă afişarea fizică a minicardurilor în reţeaua Minicards contractată, grafica minicardului și datele de contact ale afacerii dvs. vor fi prezentate şi în cadrul aplicaţiilor smartphones pentru sistemele de operare IOS (Iphone/Ipad) şi Android. *Această opţiune poate fi tarifată suplimentar.
  • Prietenos cu mediul: Climate Neutral Group a certificat încă din anul 2007 caracterul de “prietenos cu mediul” pe care îl are sistemul Minicards.

Contactaţi-ne acum şi un reprezentant 3Media vă va introduce în sistemul Minicards!

 

Despre noi

Agenţie de publicitate full-service, oferim clienţilor noştri un pachet complet de servicii şi produse publicitare.

Inovăm şi introducem permanent proiecte din sfera marketingului şi a comunicării, în toată România!

GALATI | BRAILA | BRASOV

Rămâneţi în contact cu noi