Avantajele 3Media

Icon: check Muncim pentru ca dumneavoastră să reuşiţi. Succesul dumneavoastră constituie imaginea noastră.
Icon: check Implicare directă a agenţiei pentru a se asigura creativitate şi strategie.
Icon: check O gamă largă de servicii de comunicare. Nu doar reclamă. Cercetăm problema, găsim soluţia, implementăm programul şi măsurăm rezultatele obţinute.
Icon: check Experienţă de peste 20 ani în domeniu.
Icon: check Profesionalism şi dinamism.

MANAGEMENT DE CONT

Încredințându-ne întreg necesarul (contul) dumneavoastră de marketing sau doar de publicitate, puteți fi siguri de o colaborare rezumată în trei cuvinte: loialitate, eficiență, rezultate măsurabile!

Planificare de marketing, publicitate și relații publice
Noi credem ca marketingul de calitate nu înseamnă doar fotografii șic și sloganuri “interesante”. Marketingul de calitate este rezultatul unei strategii creative dezvoltate cu atenție. O strategie eficientă de marketing pornește de la obiectivele firmei, care apar ca rezultat al analizei problemelor și oportunităților din viața de zi cu zi.

Coordonare și execuție a programului
Experiența de peste 20 ani, cunoașterea la perfecție a mediilor de producție, editare și difuzare, precum și specializarea continuă a echipei sunt atu-urile noastre pentru implementarea programelor de marketing stabilite sau comandate. Nu este așa că v-ar plăcea să lucrați cu o singură firmă coordonatoare decât să discutați cu o grămadă de furnizori, consultanți, medii de difuzare, echipe de distribuție etc?

Măsurarea rezultatelor obţinute
Degeaba stabiliți și implementați un program de marketing, chiar și rezumat la o campanie de publicitate, dacă nu măsurați efectele acestuia: marja de îndeplinire a obiectivelor de vânzări, eficiența comunicării, creșterea notorietății… Lucrând cu noi veți ști tot timpul care sunt rezultatele activităților pe care le desfășurăm pentru dumneavoastră.

Pentru a vedea dacă noi suntem agenţia pe care o căutaţi, contactaţi-ne acum!

 

Despre noi

Agenţie de publicitate full-service, oferim clienţilor noştri un pachet complet de servicii şi produse publicitare.

Inovăm şi introducem permanent proiecte din sfera marketingului şi a comunicării, în toată România!

GALATI | BRAILA | BRASOV

Rămâneţi în contact cu noi