Avantajele 3Media

Icon: check Muncim pentru ca dumneavoastră să reuşiţi. Succesul dumneavoastră constituie imaginea noastră.
Icon: check Implicare directă a agenţiei pentru a se asigura creativitate şi strategie.
Icon: check O gamă largă de servicii de comunicare. Nu doar reclamă. Cercetăm problema, găsim soluţia, implementăm programul şi măsurăm rezultatele obţinute.
Icon: check Experienţă de peste 20 ani în domeniu.
Icon: check Profesionalism şi dinamism.

TIPAR

Dacă vreţi să tipăriţi ceva o puteţi face în două feluri: contactaţi o tipografie şi îi comandaţi lucrarea (în cazul în care aveţi grafica realizată sau tipografia are şi un departament de creaţie) sau ne contactaţi pe noi – şi pentru asta puteţi ţine cont că:

  • În peste 18 ani de activitate am stabilit relaţii de colaborare cu peste 40 de tipografii, specializate pe diverse tipuri de lucrări (digitale, offset, rotative), pe diverse niveluri de calitate (de obicei, calitatea înaltă are şi un preţ pe măsură), cu diverse posibilităţi de finisare. Astfel, atunci când trebuie să tipărim ceva, în funcţie de tiraj, calitatea cerută şi tipul de finisare, ştim exact unde să tipărim pentru a obţine cel mai bun raport preţ-calitate!
  • De obicei, nu vă costă nimic în plus dacă lucraţi cu noi ( aşa cum de cele mai multe ori nu vă costă nimic în plus să cumpăraţi o vacanţă printr-o agenţie de turism) – cele mai multe dintre tipografiile cu care lucrăm ne acordă un discount de agenţie – discount care constituie profitul nostru. De fiecare dată, pe lângă un preţ bun, veţi câştiga timp şi o calitate optimă a lucrărilor comandate.
  • Nu în ultimul rând (sperăm să nu să pară o lecţie de marketing), în toate ţările dezvoltate există o diviziune/specializare clară a muncii şi serviciilor: patronul de restaurant nu îşi tipăreşte singur cărţile de vizită sau pliantele de prezentare, aşa cum cel care tipăreşte cărţile de vizită nu îşi repară singur maşina iar mecanicul auto nu îşi spală singur maşina în faţa blocului…

Indiferent că sunteţi din Galaţi, Brăila sau din orice alt oraş din lume, puteţi să ne comandaţi cu încredere orice tip de tipărituri, pe orice fel de suport, cu orice fel de finisare: cărţi de vizită, foi cu antet, flyere, pliante, mape de prezentare, afişe (de mici şi mari dimensiuni), cataloage, reviste, cărţi (unicat sau tiraje de masă) etc.

Dacă aveţi nevoie şi de grafică pentru lucrările dumneavoastră, vă puteţi baza pe experienţa şi buna noastră dotare software şi hardware; şi pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, contaţi pe noi şi pentru realizarea de fotografii , la cea mai bună calitate posibilă!

Despre noi

Agenţie de publicitate full-service, oferim clienţilor noştri un pachet complet de servicii şi produse publicitare.

Inovăm şi introducem permanent proiecte din sfera marketingului şi a comunicării, în toată România!

GALATI | BRAILA | BRASOV

Rămâneţi în contact cu noi